map

Studieresa till London (prel. program)

Dag 1

Samling på flygplatsen för avfärd till England. När vi landat tar vi tåget in till London och checkar in på vårt hotell. Efter lite vila ger vi oss ut på stan för att njuta av storstadslivets puls. Möjlighet till gemensam middag.

Dag 2

Idag skall vi göra en ordentlig sightseeing av London. Vi börjar med Buckingham Palace där det är vaktombyte varje dag. Därefter åker vi till Trafalgar Square, Horseguards, 10 Downing Street, The Parliament med Big Ben och Westminster Abbey. Vi ser London Eye, Towern och Tower Bridge. Sist på dagens sightseeing erbjuds ett besök på Madame Taussaud’s vaxkabinett (kostnad tillkommer se nedan).

Dag 3

Efter frukost på hotellet fortsätter vi att utforska London. Vi kan bege oss till Harrods, far genom Hyde park, flanerar på Oxford Street och ungdomsgatan Carnaby Street. För dem som vill anordnar vi besök på Towern, Imperial War Museum eller Naturhistoriska museet.

På kvällen kan vi gå på en musikal (kostnad tillkommer, se nedan).

Dag 4

Efter frukost har det blivit dags att säga adjö till England och dess magnifika huvudstad för den här gången. Vi åker gemensamt till flygplatsen och landar på eftermiddagen/kvällen i Sverige igen.

Pris fr. 3 450: -

I priset ingår: Flygresa och transfer till London. Frukostpension på ungdomshotell med inkvartering i flerbäddsrum. Sightseeing enligt programmet. Reseledares tjänster.

I priset ingår ej: Övriga måltider. Inträden och övriga utflykter.

Reseförsäkring 95 kr/pers. Avbeställningsskydd 75 kr/person.

För mer information kontakta

David Lund
Telefon 040-974 716
Mobil 0705-494 890
Email: kdavidlund@yahoo.se