map

Studieresa till Eastbourne/London (prel. program)

Dag 1

Samling på flygplatsen för avfärd till England. Väl på brittisk mark, så möts vi av en chartrad buss som tar oss de två timmarna till Eastbourne. Då vi nått vårt mål möts av de engelska värdfamiljerna. Vi träffas igen på kvällen för olika aktiviteter.

Dag 2

Efter frukost hos familjen träffas gruppen i centrum för att gå på en sightseeing på stan. På eftermiddagen kan man göra en utflykt till Beachy Head med sydkustens högsta kritklippor (kostnad tillkommer, se nedan). På kvällen kan vi t.ex. göra ett gemensamt biobesök.

Dag 3

Denna dag ägnas åt London. Vi tar tåget tidigt för att ta en ordentlig titt på Storbritanniens huvudstad. Vi börjar med Buckingham Palace där det är vaktombyte varje dag. Därefter beger vi oss till Trafalgar Square, Horseguards, 10 Downing Street, The Parliament med Big Ben och Westminster Abbey, eventuellt Towern med kronjuvelerna, Madame Taussaud’s vaxkabinett och mycket mera. På kvällen kan vi gå på musikal om intresse finns(kostnad tillkommer se nedan).

Dag 4

Idag finns det möjlighet att anordna ett besök i en engelsk skola. Annars kan vi erbjuda ett besök i Brighton (kostnad tillkommer, se nedan). Där kan man vandra i The Lanes i gamla staden, titta på slottet The Royal Pavillion och njuta av staden.

Dag 5

Det har blivit dags att säga adjö till Eastbourne och till England för den här gången. Vi åker chartrad buss till flygplatsen och landar på eftermiddagen i Sverige igen.

Pris från: 3 450: -

I priset ingår: Flygresa, transfer till Eastbourne helpension i den engelska familjen och en heldagsutflykt till London.

I priset ingår ej: Inträden, övriga utflykter (Beachy Head 65: -, Brighton 65: -, Madame Tussaud’s 210: -, London-musikal 450: -), reseförsäkring 95 kr/pers, avbeställningsskydd 75kr/person.

Möjlighet finns till språkstudier på ett engelskt språkinstitut, med bl.a. intensivkurs i konversation

För mer information kontakta

David Lund
Telefon 040-974 716
Mobil 0705-494 890
Email: kdavidlund@yahoo.se